breitling navitimer

Anrika Breitling Navitimers historia

 En av världens mest välkända och erkänt bästa armbandsurtillverkare är Breitling, och en av deras mest omtyckta armbandsur är Breitling Navitimer. Det finns många anledningar till varför Breitling är så världskända och varför Breitling Navitimer är en av deras toppsäljande armbandsur historiskt, men den enkla anledningen stavas förmodligen ”kvalitet”.

Leon lade grunderna

Breitlings historia går så lång tillbaka som till 1884. Det var under detta år som en man vid namn Leon Breitling startade sin verksamhet inom urmakeri. Leon Breitling var schweizisk och sin verksamhet startade han i den lilla staden Saint-Imer. Det gick ganska fort för företaget, och med utvecklingen flyttade verksamheten till La Chaux-de-Fonds 1992.

Sonen tog över

Det blev mer och mer viktigt med exakt tidtagning, speciellt när flygplanen uppfanns. Här såg Breitling sin chans att och blev experter på området. Leons son Gaston drog Breitling mot att tillverka armbandsur för piloter. Det är här Breitling Navitimer har sin början. Breitling Navitimer är nämligen fortfarande det armbandsur som fokuserar på höga altituder.

Breitling numera

Numera är Breitling fortfarande en av de mest ansedda armbandsurtillverkarna i världen. Det är sällan man använder ett armbandsur för att ha koll på tiden längre. Nu finns tiden överallt tillgängligt, exempelvis i våra telefoner som vi alltid bär med oss. Men trots detta är Breitling populärt. Det är helt enkelt så att armbandsur har tagit klivet in i modet. Det är oerhört snyggt att bära ett armbandsur, trots att du inte behöver den för att se tiden. Du kan välja att investera i en Breitling SuperOcean om du vill klara av att dyka djupt under ytan med ditt arbmandsur eller en Breitling Navitimer om du vill kunna använda ditt armbandsur i rymden som astronauten Scott Carpenter gjorde 1962. Eller så kan du välja det armbandsur du tycker är snyggast och som har bäst funktioner för dig i vardagen. Oavsett val så kommer du att få en fantastisk klocka med en historia som slår det mesta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *