Discostore

Dotterns första disco

 Vem minns inte sitt första disco när man var ung, när man stod och var försiktig och blyg med sina kompisar samtidigt som musiken brölade och en stor discolampa gav alla små, lysande kvadrater i ansiktet? Jag gör det i alla fall, och jag minns hur en discolampa kunde göra det hela så oerhört festligt, trots att det egentligen inte var något speciellt alls. Mitt första disco var så häftigt att min yngre syster som såg denna discolampa i flera år framöver hade en likadan discolampa hängandes i hennes rum. Både i fest och vardag. Den var häftig helt enkelt.

En discolampa kan göra mycket för ett event så som en fest. Men den är bara en av tusentals olika maskiner som ger ljuseffekter. Det finns en uppsjö av alternativ om man vill sträcka sig längre än till discolampan. Priserna sträcker sig också från någon hundralapp till flera tiotusentals kronor. Vilken budget du ligger på har alltså också en viktig del i beslutsfattandet. En discolampa kanske fungerar till dotterns disco, medan andra ljuseffekter som är ljudstyrda, med starka ljus i alla färger kanske mer är till för stora konserter och event.

Om det nu är så att du ska ha fest och vill få till mer ljuseffekter än den discolampan ensamt ger så kan jag rekommendera en LED Spider. Den är ofta cirkulär, har flera olika lampor som kan lysa i olika formationer och i olika färger. Ljuseffekten blir superhäftig och passar perfekt för ett dansgolv. Färgerna ändras under musikens gång och strilar ett häftigt ljus över golvet och människorna som dansar. Att kombinera denna med en discolampa eller flera kommer att ge en stor effekt i rummet och förhoppningsvis även på gästernas danslust. Lycka till med att hitta de ljuseffekter som fungerar för dig. Och glöm inte discolampan, den fungerar alltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *