Hörlurar att njuta av!

Tänkte tipsa er om bra hörlurar! Jag har länge använt hörlurar till att lyssna på musik. Jag har både pluggat och arbetat i en stad jag inte bor i, så har varje dag åkt både tåg och buss på morgon och eftermiddag. Då har hörlurarna varit min bästa vän.

Jag har haft både dåliga och bra hörlurar. Tänkte tipsa om de bra här! AKG158 heter de som jag fastnat för mest. Innan har jag haft hörlurar från Wesc mycket, men på senare år insett att ljuder i dem är ganska dåligt. Dessutom läcker ljuder ut och de går sönder ganska fort. Man betalar helt enkelt för märket Wesc. Helt onödigt!

Nu har jag AKG158 istället. De kostade ungefär lika mycket som de jag haft tidigare från Wesc, men har fungerat så mycket bättre! För det första så läcker de knappt alls. Bara när jag spelar riktigt hög musik på ett helt tyst tåg kan jag märka att personen mitt emot tittar på mig lite surt. Ljudet är fantastiskt bra! Och de är snygga! Finns i många olika färger. Men det bästa av allt, de har varit hela så länge. Nu har jag haft dem i snart två år och använt dem flitigt, och det är först nu som jag märker att sladden börjat slitas i änden (precis sådär som mina tidigare hörlurar gått sönder). Skulle de gå sönder nu så är de fortfarande ett fantastiskt köp, och jag skulle antagligen köpa likadana hörlurar igen. Kanske något annat från AKG, men definitivt inte Wesc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *